MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

Interview

Wednesday, 21 March 2012


Semalam, aku dh selamat g interview untuk mengikuti program di atas. Dah lame xrase g interview, last rasenye masih aku penah apply jawatan EO tahun 2009..hihihi.. saje2 pn mintk bende alah ni, die dh shortlisted name aku dlm interview ni pn dh syukur sgt2. dapat g or x, itu blakang kre. "pengalaman itu tidak dapat dijual beli..tp kite kne berusaha utk mendapatkannye"...ewaaahh!! Program ni akan diadakan awal bulan Mei nnti..so, smlm dgr2 result akan keluar sekitar awal bulan 4..tunggu..........

Pengalaman semalam interview, ok la...alhamdulilah dapat panel yg sporting. tp bayankn jerk le, aku masuk jam 2.00 ptg kuar dr bilik 2.50 ptg...1st time aku lalui interview yg sgt lame. ktorg dipanggil secara group (4orang) pelbagai gred & pengalaman keje. Panel bnyak tnye pasal "huw 2 solve problem if u in dat situation..." die bg le 4-5 situation...so, ktorg gebang le segebang2nye...ekekekee. But last ble nk kuar bilik, ketua panel interview 2 tegur aku, rupernye die ex-officer bos aku....selamat! rase xde mende yg aku ckp ngarut2 kut....hihihihi..... ;))

my sweet word....

"papa, ble nk honeymoon lagi?? mama nk baby lgik bleh erk....." hihihi....

* sudah kepengen banget! *



my "INTAN PAYUNG"

GERAM!!

Thursday, 15 March 2012

Sekarang aku tengah mengalami sindrom amat geram dekat opis ni!! susah le lau xnk tengok surat langsung!! smua aku kene ckp, smua aku kne remind..lau sehari 20-30 surat msuk, sakit le pale otak aku nk ingt! tarikh meeting, tarikh nk bg maklum balas...xde inisiatif nk tgk surat lgsung..bukn uat pe2 dlm bilik 2 pong!!! ptut le 2-3 menjak ni daya ingatan aku dh semakin lemah..bebanan ingatan yg aku t'pksa tanggung..........b4 dis aku leh sbr, but dh setahun mcm ni...beb!! migrain aku dibuatnye mcm ni!! ....... pe le nseb dpt org mcm ni!!

Sekitar Majlis Pertunangan, Nikah dan Majlis Persandingan BFF

Saturday, 3 March 2012

Pada 2 & 3 Mac 2011 selamatlah berlangsung majlis best fren kami Cik Masrini Bt Banin...kini, telah selamat bergelar Puan Masrini bersama pasangannye En. Farhan. Xbnyk pic yg aku dpt tangkap + xprofesional ni..so ade le 2-3 keping uat frend2 yg xdpt hadir erk...hihihihi... =)





MAJLIS PERTUNANGAN



















MAJLIS PERNIKAHAN









MAJLIS PERSANDINGAN



SEMPAT BERSKYPE...JAUH TP DEKAT..
WITH MISZ MOON OYKOT DI TOKYO, JEPUN

LAIN-LAIN =)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family