MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

Interview

Wednesday, 21 March 2012


Semalam, aku dh selamat g interview untuk mengikuti program di atas. Dah lame xrase g interview, last rasenye masih aku penah apply jawatan EO tahun 2009..hihihi.. saje2 pn mintk bende alah ni, die dh shortlisted name aku dlm interview ni pn dh syukur sgt2. dapat g or x, itu blakang kre. "pengalaman itu tidak dapat dijual beli..tp kite kne berusaha utk mendapatkannye"...ewaaahh!! Program ni akan diadakan awal bulan Mei nnti..so, smlm dgr2 result akan keluar sekitar awal bulan 4..tunggu..........

Pengalaman semalam interview, ok la...alhamdulilah dapat panel yg sporting. tp bayankn jerk le, aku masuk jam 2.00 ptg kuar dr bilik 2.50 ptg...1st time aku lalui interview yg sgt lame. ktorg dipanggil secara group (4orang) pelbagai gred & pengalaman keje. Panel bnyak tnye pasal "huw 2 solve problem if u in dat situation..." die bg le 4-5 situation...so, ktorg gebang le segebang2nye...ekekekee. But last ble nk kuar bilik, ketua panel interview 2 tegur aku, rupernye die ex-officer bos aku....selamat! rase xde mende yg aku ckp ngarut2 kut....hihihihi..... ;))

3 Pe yang ull's rase...:

Fida said...

Dahsyat...ex-officer pun x kenal...nampak sangat mama akif ni yang glamer...ahaks...dah ader orang kenal tu mak kompom ko dapat nyah! Amin...


p.s. nak baju i lap korea! hihi...

ebob said...

kak fid : officer bos mse kt kem wanita ler...mmg le i xkenal...die tegur, sbb 1st interview i mention i dr mner...ekekekeke.... doakn dpt erk! nnti bli borng bju i lap korea!! ahaks ! ;)

Mak Izz said...

wah.. hopefully dptla awak ke korea ye. akak nk apply x layak, x cukup syarat T..T

*FM pun cukup lerrrr :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family