MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

Hadiah GA #Jun blog

Wednesday, 17 July 2013

As-salam

Alhamdulilah, hari tu aku de menang GA dari http://www.aina-rahman.blogspot.com ....

Aku ni jenis lau menang sesuatu aku akn cpt2 PM org tu & lepas 2 aku akn lupe la..hahaha!! so aku b'terima kasih sgt kt sis ats rase tanggungjawab dan keperihatinan die...Semalam aku dpt sms, sis ckp xdpt bagi hadiah gelang 2 sbb supplier xdpt siapkan so die mintak digantikan dgn RM...

Actually aku mmg sgt2 terharu..jarang dpt org cmni...sbb pe aku ckp mcm 2? sbb aku pnah menang 2-3 GA dlm blog, aku dh PM smpai ke sudah diam jerk....xpelah, tu antara die ngn Allah jerk nnti, mls la nk PM tnye bnyk2 kali kn... ;) ok2, back 2 cite...aku pn reply ok kt sis , & say thank u so much! xsmpai 5mnt aku dpt sms...

 Thank u so much sis!! Cth kepada mereka2 yg nk buat GA and dh buat GA.... jujurlah!

uh....baru ni de menang saguhati kt FB...actually Contest ni di buat di blog dan FB, aku join dua2 tp rezeki di FB, hihihi...

Alhamdulilah, dapat tasbih digital ni sblum bulan pose ari2....Thank u! Jom follow Jom Singgah Shoppe dan Boutique smua brg2 murah2 hokeh!!


^_^

4 Pe yang ull's rase...:

~~AzaLea~~ said...

wah.. tahniah2!

Tetibe teringat blk yg ade org hutang aku gak hadiah GA.. hehehehehe..

BoB said...

@Azalea : bukan aku kan?? hahahaha!!

~~AzaLea~~ said...

kehkehkeh..

B.U.K.A.N.

Yumida Huda said...

tahniah
beznye dpt tasbih digital

jemput join sini ebob:
http://umikasum.blogspot.com/2013/07/cer-teka-gambar_16.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family