MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

COOL BLOG

Sunday, 4 December 2011

Yeah...!! dpt gk semalam aku mnum COOL BLOG ni, setelah b'minggu2 "kepengen"...hehehehehe

Aku rase skg ni tgh gile COOL BLOG ni kut, rate2 aku tnye mmg dh famos d amos le air ni...aku suke mnum CHOCOLATE BLOG + BUBLE lbih, mmg terbaek!! slalu aku beli kt GIANT Shah Alam, bru2 ni aku bru tau de kt UPM, tp ari2 aku nk try bli kt cne, tp xdpt sbb blender die hangit, kne tunggu 15 mnt..ha ko!! sungguh batak bebudak UPM ni, smpai hanget2 blander COOL BLOG ni....wakakakakaka!!!! tmpt lgik 1 adalah kt d mines, tp aku xpnah rase lgik yg kt cne...so u'll, ble2 nmpk, try le erk...codap!!

tbe2 nk letak gk pic budak ni, smlm lesap wet aku utk pedang 'star wars' die ni, RM 29.90..rase xb'baloi tul..jnji papa byr, tp smpai kaunter, mama jgk yg kne byr...tgk jerk le kegembiraan muke die 2...haish!! budak kecik....geram mama tau!!! huhuhuhu.....

4 Pe yang ull's rase...:

AzaLea said...

aku suka mkn mocha + buble... selalu beli kat giant putra heights... sblm ni salia keje kat ctu.. so puas giler mkn buble yg hampir tersekat kat kerongkong tu...

ebob said...

lea : sedap kn....suke beno gentel2 buble 2 dlm mulut...wahahahaha!!

Miz Fieza said...

heheh nak print skrin senang jer......bila dah buka web atau aper2 kat skirn computer...pg kat keybord comp ader tulisan print scrn......tekan print scrn tu.....pastu buka power point klik paste....pastu right click kat gamba tu.save pic as.pastu save kat mana2 kiter nak??fhm tak??

ebob said...

Miz Fieza : thanks erk...dh b'jaya...suke3x!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family