MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

Timbunan kerja...

Sunday, 4 December 2011

(cite ni aku dh tulis time2 aku ngah stress kt opis, tp bru arini dpt post..hehehe..lyannnn)

Biasale bile msuk hujung tahun, makin b'timpa2 plak keje yg dtg...dtg sekali 'rapppppp'!! mmg terbaek...so, blik kje dh xde mood nk msk, nk kemas umah, nk bsuh bju....b'jalan nk msuk opis pn, rase mcm jln dlm tido jerk, huhuhu...

boleh ke aku nk apply cuti hjung2 thn ni...bukan lepas 1, 1 kje dtg, lepas 4, 5 plak kje yg dtg, smuanye nk disiapkn ngn segera...letih mak nak!! dgn big2 person yg nk keluar negara, lawatan2 dr delegasi luar, kertas2 kabinet yang perlu disegerakan, mcm2..aku ke yg uat smua 2???? slalunye xde la..mukaddimah oleh officer2 aku, tp ble dorng de meeting, or cuti maka smuanya akn b'longgok le kt ats meja aku, pehtu siap jek le ngn arahan2 yg akn msuk dlm email aku...huhuhu..

actually aku xkisah sgt ble kje b'timbun tbe2, tp sumtime yg aku hangin, dorng ni uat kje sndiri2, xnk bgtau, tp pehtu smua org akn tnye aku, tp 2 aku ok lgik, yg paling hangin klu tbe2 cuti, pehtu sedap2 sms aku itu ini, itu ini nk uat!! dh le sblum2 ni ko xpnah nk bgtau aku pe2!! udahnye aku yg kne uruskan!! sgt pnas ati ngn org2 cmni!!!!



Bila la *** ni nk pnggil aku tukar ni...........so far *** dh col aku 2x, tp msih lom de tmpat yg b'kenan di hati...cewahhh!! bukan memilih ye, sbb die tnye aku nk mane, so aku ckp le...cube die dh siap2 anta surat, so aku SYMP jek le...ye ker??? hahahaha....wat ever le.....hup, thn depan de le rezeki ke tmpat bru..

2 Pe yang ull's rase...:

AzaLea said...

mmg bengang tahap gaban bile citer pasal isu keje ni!!!!

ebob said...

lea : sgt bengang, smpai rase cm nk tmpor muke org2 yg de depn aku!! wahahahah ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family