MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

:Weekend yang lepas:

Monday, 5 November 2012

Salam..

Dalam sejarah, weekend yg bru lepas ni ktorg xg memane langsung....2hari 2malam duk t'peruk kt umah, msti jenjiran aku heran..idup ke umat manusia dlm umah ni..muahahahahaha!! oleh kerana Putrajaya 2hr dibasahi hujan leh dikatakan 24hours, maka mood nk bejalan pn lenyap..mood nk tidooooo jek memanjang..hihihi

So, pe aktiviti aku weekend yang lepas ni?? mcm biase ank aku ngn lyn b'mcm2 game + citer kartun die, papa yg xabes2 m'godam laptop & pc die, maka aku lyan bluesss movie2 kt astro first smbil2 b'watsup ngn bff yang memasing jauh dimata dekat dihatiku ini!! hehehehe...

FIRST MOVIE

 Pendapat aku : cite ni biase2 jerk...nk kate kelakar sgt pn idak....ntah, cm ke laut jerk....so bpe bintang aku ksik?? dari 5 bintang...aku ksik - 2 bintang

2nd MOVIE

   Pendapat aku : actually cite ni ok...mampu meruntum hati wanita2 yg menontonnye...tp wanita hati keras mcm aku ni, aku sesekali tidak akn menitiskn air mata dek kerana perangai laki yg mcm ni!! huhuhu... keraskn hati aku?? muehehehehe.. dari 5 bintang...aku ksik - 3 bintang

 3nd MOVIE

Pendapat aku : uh! aku kurang gemar cite2 bunuh2 ni..aku lbh rela tgk cite hantu dr tgk cite2 keganasan yg melampau2..suci murni hatiku ini..ahaks! tp sbb filem m'sia, so aku gerenti ia xle seganas mne..cite ok, tp ending cm xbest jerk! dari 5 bintang...aku ksik - 3 bintang

^___^

3 Pe yang ull's rase...:

~~AzaLea~~ said...

perghhh!! layan movie jer ujan2...

Kalau wat kopi dgn cekodok sedap tu beb..

BoB said...

lea : uat kopi cecah bskut kering jerk pn dh awesome!! ;)

~~AzaLea~~ said...

perghhh!! sdp...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family