MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

MIMALAND

Saturday, 27 October 2012

Salam....



Aku pasti mereka2 yg seusia dgn aku xpnah dgr pn psal tempat ni kn...ke aku yg ketinggalan??erkk...ye, trus terang, ni 1st time aku dgr name tmpat ni...

MIMALAND adalah sebuah taman rekreasi yang popular sekitar tahun 1980-an dan lokasinya hanya di Ulu Gombak..

Aku terbace mende ni kt FB, n disertakan link utk info selanjutnye...try le bce, msti korang xsangka..

sumber : penpatah.

2 Pe yang ull's rase...:

~~AzaLea~~ said...

Aku pun br tau sblm raya ari tu sbb baca kat blog org.. almaklumlah mak bapak aku tak pernah bawak jln sampai ke situ.. balik2 g bukit cerakah jer.. ^___^

BoB said...

lea : ade gk g bukit cerakah...aku duk umah jerk... ngeeee *_*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family