MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

Selamat Berbuka (Bhgn. 1)

Tuesday, 2 August 2011





Alhamdulilah, dh selamat kite melepasi 1 Ramadhan. Actually, tahun ni mcm de angan2 iaitu>> nk msak sndiri juadah b'buka puase, hehehe ^_^ so, demi nk melihat dan merealisasikan bape bnyk resepi yg aku leh msak, aku kne post kt blog ni, nnti abes Ramadhan kte "check it-out" erkkk....;p


Semalam xtau nak masak ape..nk pegi pasar pong malas, so masak jerk le pe yg de kt dalam peti's ais 2..hihihi...al-kisah nk tumis syur campur + ayam goreng jerk, tp setelah di 'sound' tempek oleh mr hubby, aku pn rajin2 le bukak buku resepi yg dh berhabuk 2..wahahaha...tgk de resepi "ikan keli goreng b'lada"..ikn keli xde, & kebetulan aku ngah goreng ayam..so jd ler "AYAM GORENG BERLADO"..hahaha...sbb dh penat tumbuk2, aku msak biase2 jek le syur cmpur tu..+ de le kuih akok, ngan kuih-muih (psstt...xtau nme)...hehehe..so, nk tau sedap ke x aku msak, ini le hasilnyer >>>>

haaaaa!! licin kauuu!! so, maknenye aku msak sedap ler kn??? hahahaha...so, nntikn resepi  PN EBOB D'AWESOME pada ramadhan ke-2..jeng3x ;)

4 Pe yang ull's rase...:

AzaLea said...

phewwiiitt... chaiyok2!! teruskan usaha...

ebob said...

keazaman yg diharap akn b'pnjangan...wakakaka ;p

AzaLea said...

wekekekeke... mane menu smlm beb???

ebob said...

lmbt ckit cite..krisis dgn bos di bulan pose...hahahaha... =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family