MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

Selamat Berbuka (Bhgn. 10)

Thursday, 11 August 2011

Sebab arini bos msuk lmbt sbb t'lajak tido, so aku leh le tulis cite bnyk2 pg ni...hahahaha..Al-kisah peristiwa yg berlaku semalam, so ktorg secara xsengaja dptla b'kumpul adik beradik utk b'buka sme2..tp dpt b'kumpul 5 beradik jek le, lgik 2 xdpt dtg..So, smlm lps kbumikan arwah, ktorg balik umah akk utk prepare juadah. Family ktorg ni de mkanan feveret & makanan ni akn m'jadi menu utama ktorg ktika b'kumpul iaitu SARDIN MASAK TUMIS hahaha..susah kn nk msak??..dan sprt biase klu de kakak2 aku, of course le aku xmsak..kje aku jge ank2 buah aku & g bli mkanan...wahahaha..;)


Best jgk le, lme xb'kumpul adik beradik...mmg dh agk lme sgt le, lgik2 abg aku yg no.2..time cuti skolah die g blaja, so mmg jarang le ktorg dpt jmpe die. Skg, kakak, abg & abg ipar aku pn smbung blaja balik..aku jerk xtau le ble..huhu.. Bukan pe, dorng ckgu aku tgk peluang nak naik 2 de, mcm kte PA klu smbung blaja, de ke PA gred 41?? paling2 kne tukar jwtn kn..hurm, kn sush...anyway, buat mase ni xde lgsung perancangn nk smbung study..hehehe..alang2 dh b'kumpul, buat prancangan skli utk raya thn ni, nk raye mne dlu, nk msak pe, kumpul duit sorng nk ksik bpe (utk bersih2kn umah mak abh), & mcm ni le ktorg tiap2 thn..& of course aku le yg slalu asyik kne.."adik balik dlu, kemas umah".hampeh jerk rasenye...huhuhu..tp xpela, umah mak abh i jgk kn...hahahha ;))


Ok, ni jek le pic yg dpt di snap..sbnarnye ramai, pnuh 1 rumah tu..tp sebab2 tidak dpt di elakkan (tidak mnutup aurat dgn sempurna), so, pic lain tidak dpt di tangkap...hahahahhaha... chill~ ^_^

0 Pe yang ull's rase...:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family