MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

Selamat Berbuka (Bhgn. 9)

Tuesday, 9 August 2011

Juadah arini pnye kisah agk panjang ckit...bleh la plak kn...huhu..Sebab kuciwa dgn juadah smlm, so arini aku decide nk beli jerk..fed up msak xjd smalam! hahaha..Tup2 ble nk order lauk jek, membe ckp "order jek, arini hjh blanje"..wah trus girang atiku ini..Hjh ni officer kt tmpt ktorg, mmg dh mcm mak ktorg la..lgik2 aku yg dh xde mak ni, mnumpang ksih jerk le...huhu. Die mmg baek orgnye, slalu suke sgt blanje ktorg, bli baju le, tdung le, g luar negara mcm2 die bwk balik utk ktorg..ptut le die murah rezeki...AMIN..;)

So, aku pn order le 3 jnis lauk...hehe..nk jdkn cite, arini lauk smpai lmbt, org yg anta lauk 2 dgrnye t'kndas kt dlm jem. Alamak, aku blik 4.30ptg, cmne ni..sian plak kt hjh..tp xleh tunggu, takut mr hubby marah..sbb bulan pose ni, jem truk kt putrajye ni...ni kwn2 cite, dorng smlm nk kuar dr parking blakang nk smpai pntu pagar Parcel D ni pn dekat sejam, sian dorng..aku? nseb merempit jerk ngn hubby n akif..alhamdulilah..tp aku dh jnji ngn akk ni nk amek lauk kt umah die jerk, sbb die balik lmbt so sempt tunggu lauk smpai.

Tengah aku nk msak ckit2, kakak 2 col ckp Hjh akn anta mkanan kt umah aku..ya Allah segannye la aku..dh le die blanje, siap anta kt umah lgik risau aku xde bnde nk b'buka...terima ksih bnyk2 hjh..syg hjh sgt2!!! sgt caring orgnye tau! abes le al-kisah juadah aku..so, jom tgk aku b'buka pe arini..hehehe >>

IKAN PATIN TEMPOYAK

TELUR BISTIK

KANGKUNG GORENG

JEMPUT2 GORENG (aku uat sendiri..;p)

 RENDANG DENDENG (aku bli 1 bekas rm15..sedap sgt2 k..actually ni mkanan sahur..hehe ;p )

BUBUR JAGUNG (buatan rakan2 ku di opis..;p )

^_^


0 Pe yang ull's rase...:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family