MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

CUTI!!

Wednesday, 19 October 2011

Memang aku de masalah kalau bab2 nk cuti ni...tiap kali aku nk cuti, akn ade le ayat2 yg m'yakitkan ati akn aku dgr....shitt!!! Untuk makluman korang, smlm 'kak cik' ni MC..so, arini aku apply cuti utk khamis & jumaat, aku nk g b'cuti ngn family aku. Borang cuti aku dh de kt tray-in die dr pg2 die msuk, tp die xsentuh pong k!! die leh amek surat2 yg bwh fail cuti aku..damn!!

Bile aku alert die psal cuti aku...mula die tnye, cuti nape? walhal aku dh tulis kt ctu, aku ckp le nk g b'cuti..pehtu 2 aku dh agk die akn tnye soklan ni, cuti kt ne?, dekat ke jauh? hello!! bukn smua bnde aku leh cite kt ko k!! aku diam jerk...Lps tu, start die bebel!! i susah le klu u cuti, i nk col org susah, u klu suh dorang gnti tu, makesure dorng de jerk kt tmpt, xde i nk t'pnggil2!! dan ayat sentap die "i ni 54, de PA..xgune klu PA asyik nk cuti jerk!!" sgt bodoh k!! aku sgt hangin & sentap!! aku xtau le brape lame lgik aku leh sabar ngn org cmni! ko cuti xpe, ko ingt aku ni mesin k, xreti nk rehat!!!

AKU GUNE CUTI REHAT YANG KERAJAAN BAGI KT AKU K!! 

Dan die ni jugak ade msalah klu org2 lain nk cuti...die cuti & MC memanjang xpe!! leh g check cuti aku ngn die, leh compare, aku bnyk cuti ke die!! 

AKU BENCI ORG MCM NI!! 

2 Pe yang ull's rase...:

AzaLea said...

Pergghh!! sgt cilake itu Kak Cik... kecik jer aku nmpk dia... Follow up ngan JPA lg psl pertukaran ko tu..

ebob said...

otw...mmg nmpk kecik pong wlupn lgik bsr dr kiter!! huhuhuhuh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family