MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

PASHMINA

Friday, 21 October 2011


hahaha...oleh kerana aku xdpt pkai pashmina ni time aku g b'cuti 2hr, sbb xde line tenet utk aku bukak you tube cara2 nk pkai...so, smpai2 umah jerk, aku trus try... klu korang nk tau, 1 jam lbh aku duk ngadap cermin kt hotel, tp xdpt pkai!! arghhhh.....

Sampai umah, trus bukak you tube n test pkai...tgk jek le muke tensen aku ni!!


 so, udahnya...cmni jerk ke pkai PASHMINA ni?? adehhh.....

aku yg sbenarnyer msih confused lgik!!!

4 Pe yang ull's rase...:

AzaLea said...

ok lh ni... sudah ade anjakan paradigma..

g holiday mane beb?

ebob said...

hahahaha...rase sengal pale aku smua...ok, nntikn cite p'cutian i plaks...ekekeke

Mak Izz said...

ok dah ni. akak suka shawl pashmina sbb bidang besar & kain tak jarang sangat2 sesuai untuk menutup aurat.tak salah untuk berfashion tp make sure tudung dilabuhkan menutupi dada dan x jarang hingga memperlihatkan rambut. dah pandai pakai pasni bolehla bershawl selalu :)

ebob said...

k.adha : 2 le..nk blaja pkai shawl ni pn sbb die labuh..leh tutup smpai depan...tp ari2 dh fenin2 pkai pashmina ni, cm t'tutup jek ati ni nk pkai lgik...hahahaha...tgk le nnti!! ;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family