MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

Lawatan ke kilang kerepek & Majlis Cukur Jambul Budak Pink (29.10.11)

Monday, 31 October 2011

Sabtu lepas program ktorg adalah round2 Banting..Jumaat malam mr. hubby ckp ngn aku, kwn die mintak temankn ke banting, die nk bli kerepek...sempena Raya Haji yang akan tibe xlme lgik ni, hehehe...so, aku pn trus m'yampuk! eh2, esok2 KAK FID uat kenduri Cukur Jambul Budak Pink le papa... (laki aku pn dh pham, aku pnggil areesa budak pink!) hehehe. So, nnti papa ckp ngn kwn papa, kte g lmbt ckit la, sbb k.fid uat kenduri kul 2.30...(tp laki aku xbg respond pong..) like usual k!!..;)

Ari sbtu menjelang, aku pn bngun pg2, ingt laki aku nk g kilang 2 dlu kul 10. ble aku dh siap2, die pn xsiap2 lgik, mls nk tnye..ble dh kul 11 lbh, bru die mndi2...so, confem le die menerima cdangan aku 2...hahaha (ktorg mmg slalu mcm ni)...so, xsempat le aku nk gosok2 bju kurung, sprt biase aku m'gamblekn diri memakai jeans ke majlis kenduri org...(k.fid ni le reason ebob k!!) hahaha....

So, mula2 ktorg g le Kilang kerepek 2, kt banting ni agk bnyk le jgk kilang kerepek, tp yg slalu aku pegi Kilang Kerepek Feez, tp kali ni ktorg nk g lgik 1 kilang kerepek yg femes jgk Kilang Kerepek Fazz..lbh kurang kn nmenye?? hehehehe..

ha, kilang yang ni agk besar, dan bnyk choice...

dapat le sambar ckit2, xleh duk lme2 kt dlm tu, kang abeh smua nk bli...hehehehe

Dah abes bli2, trus gerak ke majlis areesa...kul 2 tepat aku smpai..hehehe...


sesi ramah mesra..smpai umah org trus pnjat2..iskh akif ni...heee

sprt biase, k.fid msti nk memenuhkn perut aku dlu...hehehe..sblum org2 baraan smpai, aku melantak kt dpur ngn hubby aku...bnyk seh lauk, xsempat nk tngkap gmbo, sbb perut lapor...heeee...

Gambar sekitar majlis : 



aku yg xikut tema pink!! hehehe...

 cbuk jerk k.fid ni tgk kamera..hahaha...

 Cantek bunga telur ni!! 






senyap jerk die, gud gurl!! 

sbelum balik, melantak lagik mee udang...mmg kenyang!! 

Goodie bag dr areesa...thank u dak omel!!

Sampai rumah, smua t'bongkang kepenatan + kekenyagan....time ksih kak fid and to budak pink smoga jdik gud gurl mcm mama ebob k !!! hahahaha.......;)) 

2 Pe yang ull's rase...:

AzaLea said...

tomeynyer bdk pink.. bdk purple (aku) pun kiut gak... hehehe..

ebob said...

hurm....lyankan...........ahaks ;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family