MY LIFE & MY LOVE'S

Waktu Sekarang

About Me

MyLove

MyLove

AKIF WAZIEN

AKIF WAZIEN

AWRA WIRDANI

AWRA WIRDANI

BFF

BFF

Gunting Rambut

Thursday, 27 October 2011

Cuti sempena Deepavali semalam xde g mane2 pn...duk kt umah jerk, masak, mkn, kemas umah, tido....best tul aktivitinya kn!! d cmpur ngn mendung2 dan hujan2 sntiase mmg terbaek le utk mata ini...wuhuuuuu!!...

Bile ptg, prut dh lapar...aku pn standby nk msuk dpur, tbe2 dgr hubby ckp kt akif..jom ptong rmbut!! utk makluman korang, akif t'sgt le susah nk potong rambut!! last potong awal thn ari2, even hari raya aidilfitri 2 pn ktorg xpotong rmbut die...aku dok bsing2x le kt laki aku suh potong rmbut die, tp sbb die ni susah sgt, so laki aku pn mmg mls nk bwk die!! tp sbb dh pnjang sgt, so nk xnk smlam kene potong jgk, sbb aku dh confused ank aku ni laki ke pompuan...hahahahahahaha!!!

Dlu sekali penah potong kt kedai india, India 2 ok nk buat, pehtu ktorg bwk kt kedai melayu kt putrajye ni, die xleh uat, sbb akif xreti diam, die takut....so, lps2 tu..laki aku jerk le yg jdik tukang gunting rambut yg setia utk akif..setia xsetia sgt ler!! hahaha...




Tgk..pnjangkn rmbut ank aku ni...mmg dh mcm rmbut dak pompuan!! heeee

sbb xnk duk diam, kne pukul ckit ngn papa...tp die pnye sedih!!! tp suke tgk die nngis, comel!! hahaha



skill by Wak Parin...ahaks !! pe kesudahannya??? taraaaaaa  ----->>>>>


ini le hasilnya.....hurm, nmpk le muke bdk boy kembali....hihihihi..

* akif melalak semalam xhengat...msti jiran2 aku ni ingt ktorg dera ank!! wahahahaha...whatever le, jnji misi ktorg berjaya..yeahhhh!! gud job papa!! gamaknye, thn depn le lgik ptong rmbut ko ni akif!!! loteh mama ngn papa ekau buat!! ^__________________^

6 Pe yang ull's rase...:

AzaLea said...

akif punyer sedih nk d suruh potong rambut dh mcm sedih nk kene sunat... hehehehe

ebob said...

lea : tau xpe.....klu ko ckp sunat lgik le, sedap jerk die jwb "papa la sunat..." wahahahaha!! t'gelak2 aku ngn wak parin...

AzaLea said...

kahkahkahkah... pandai tul si akif ni menjawab..

ebob said...

lea : dh bsr, dh pndai gurau2...m'yanyi pn dh pndai uat2 lirik sndiri..."mama besr, mama bising..." iskh, mmg sbor jerk le aku yg m'dgrnye ni!! huhuhu

SHAFINIE MOKHTAR said...

hihihi dah follow dah

ebob said...

shaf : yeaa...dh de follower bru..tank u2...jgn muntah2 tau bce blog i...i ni suke syok sndiri...ahaks;p ekekekeke...;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Arin's Family

The Arin's Family